Despre noi Clienti Servicii Contact

*
Generator, UPS, baterii

suna service generator ups

Servicii

 

 

Pentru contracte de service si informatii comerciale:

office@can-general-energy.ro

 

Intretinerea si repararea generator sau UPS

 

Servicii de reparatii in garantie si postgarantie

 

     Echipa de asistenta clienti Can General Energy, este hotarata sa ofere cel mai bun serviciu pentru produsele si clientii nostrii.
Specialistii nostri au cunostintele necesare efectuarii unei reparatii de calitate a generatorul sa UPS-ului dumneavoastra, sunt dotati cu instrumentele, cunosc standardele si procedurile necesare pentru a readuce echipamentele la performante maxime de functionare.
    Inginerii nostri cu experienta, sunt autorizati si instruiti permanent la producatori privind echipamentele si tehnicile de lucru.
    Folosim piese de schimb de calitate superioara si cunoastem tehnicile de verificare si testare a aparatelor dupa reparatii.
   Asiguram service in garantie si post-garantie pentru toate produsele din gama cuprinsa pe site(si nu numai) si echipamentele comercializate de catre noi si colaboratorii nostri, intretinere periodica planificata (disponibila in baza unui contract de service, sau a unei solicitari ferme cu acceptarea termenilor) si interventii service on-site.

 

   Asiguram servicii de service si mentenata 24/24 ore . Astfel garatam posibilitatea efectuarii de intretinere , reparare ,punere in functiune si montaj .

   Este esentiala dezvoltarea unui program eficient de mentenanta pentru a va proteja investitia, pentru a obtine o durata maxima de viata si pentru a pastra parametrii optimi de functionare . Un program eficient de intretinere, bazat pe recomandarile producatorilor va permite sa luati decizii ce vor reduce timpul de imobilizare al echipamentelor si costurile de operare.
   Echipele de ingineri si tehnicieni care asigura acoperirea nationala a tuturor solicitarilor clientilor nostri. realizeaza lucrari de mentenanta – revizie – service – reparatie generatoare si UPS.

   Compania noastra ofera urmatoarele servicii:

– inspectie generatoare – grupuri electrogene;
– inspectie motoare echipamente industriale;
– constatare generala / detaliata defectiuni generatoare si UPS;
revizie generatoare – grupuri electrogene si UPS;
service grupuri electrogene si UPS;
reparatie generatoare si UPS;
revizii motoare echipamente industriale:
mentenanta motoare echipamente industriale:
service motoare echipamente industriale;
reparatii capitale motoare diesel;
– diagnosticare rapida;
– piese de schimb pentru grupuri electrogene – generatoare;
– punere in functiune generatoare – grupuri electrogene;
– relocari generatoare – grupuri electrogene;
– montaj la cheie generatoare – grupuri electrogene;
monitorizare generatoare – grupuri electrogene 24 din 24 h / 7 zile din 7

 

Service revizii generator Aksa

Aksa generator

Service revizii generator Altas

Altas generator

Service revizii generator Energen

Energen generator

Service revizii generator Emsa

Emsa generator

Service revizii generator Teksan

Teksan generator

Service revizii generator Kurkcuoglu

kurkcuoglu generator

Service revizii generator GenPower

genpower generator

Service revizii generator Katana

katana generator

Service revizii generator Pramac

Generatoare electrice, grupuri electrogene, marci consecrate la preturi imbatabile, Energen generator, Teksan sau Aksa, dotate cu motoare diesel la alegere: Perkins, Deutz, Volvo Penta, Cummins, Mitsubishi, MTU, John Deere,Scania, Doosan, Iveco, Ricardo

Asiguram la cerere transport si instalare, punere in functiune, mentenanta in garantie si postgarantie, revizii periodice cu inlocuire de consumabile sau fara in functie de numarul de ore de functionare.

 

  • Executie instalatii electrice

    Efectuam lucrari electrice de inalta calitate, cu profesionisti in domeniu, acreditati ANRE si oferim garantia satisfactiei unei lucrari de calitate!

Selectati serviciul necesarDate de contact:

S.C. Can General Energy S.R.L.

Comuna Pantelimon, Str. Mihai Eminescu, Nr.15

Judetul Ilfov

Date fiscale:

CUI RO40344879

Numar inregistrare: J23/6101/2018

Adrese de email:

Vanzari: vanzari@can-general-energy.ro

Service: service@can-general-energy.ro

Comercial: office@can-general-energy.ro

service grup electrogen energen, service grup electrogen teksan,service grup electrogen emsa, service grup electrogen KJ, service grup electrogen CAT,service grup electrogen Cummins, service grup electrogen Pramac,service grup electrogen Umeb,service grup electrogen Kohler,service grup electrogen Olympian,service grup electrogen FG Wilson,service generator Zenesis,service grup electrogen Atlas Copco SDMO,service grup electrogen Himoinsa,service grup electrogen Senci,service grup electrogen Marro,service grup electrogen Kipor,service grup electrogen MOSA

  • service generator CAT,service generator Cummins, service generator Atlas,service generator Umeb,service generator GenPower,service generator Pramac,service generator Kipor,service generator Zenesis,service generator Energen,service generator Aksa,service generator Altas,service generator KJ,service generator Katana,service generator Teksan